top of page
HOME
Contact

Uw expert in buitenschrijnwerk, 

aluminium en PVC

Claude Declercq BVBA

CLD Window Systems

CLD Window Systems is dé toonaangevende specialist in alle buitenschrijnwerk en biedt een breed gamma in aluminium en PVC aan : ramen, deuren, schuiframen, constructies en sectionaalpoorten. U vindt het allemaal bij CLD Window Systems. 

 

CLD Window Systems gebruikt de producten van Schüco en Aliplast, één van de toonaangevende aanbieders van hoogwaardige raam-, deur-, en gevelsystemen van aluminium en kunststof. Deze producten worden wereldwijd miljoenen keren ingezet en vervullen de hoogste eisen op het gebied van design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid. Op de pagina partners vindt u nog meer referenties naar enkele van onze preferred partners.

 

Naast de optische kwaliteit scoren aluminium profielen op het gebied van de sterkten zeer hoog. Met slanke aluminium profielen kunnen grote gevelopeningen worden gerealiseerd met een hoge mate van transparantie. Eventueel kunnen binnen en buiten afzonderlijke kleuren worden aangebracht. Hiermee kan zowel binnen als buiten naar eigen smaak of aangepast aan de omgeving de beste kleurkeuze worden gemaakt.

 

Ook qua veiligheid bieden aluminium en PVC de beste mogelijkheden om goed te beschermen. Van elementen met een hogere weerstandsklasse tegen inbraak tot beschieting- en explosiewerende systemen. Er zijn vele opties die in combinatie met bijpassende beslagsystemen en het juiste glas een maximale veiligheid creëren.

GAMMA

Deuren en deurpanelen

De huisdeur is de toegang tot een huis waarin de persoonlijke verhalen van de bewoners zich afspelen. Creëer daarom met huisdeuren van Schüco individuele accenten. Dankzij een grote verscheidenheid aan vormgevingsvarianten kunt u onze producten perfect aan uw wensen en de architectuur van uw huis aanpassen.

 

Sectionaal poorten

Wij leveren uw sectionaal poort op maat en naar keuze volgens uw wensen. Bovendien leveren wij niet alleen topkwaliteit, maar ook ook topfunctionaliteit in alle vormen en maten. Voor meer informatie kunt U ons altijd en ten allen tijde contacteren.

 

Sierbeslag

De nieuwe generatie beslag Schüco VarioTec NI is het resultaat van een combinatie van tijdloos design en gebruiksvriendelijke techniek met veelzijdige functies. Het volledig verborgen mechanische beslag voldoet aan de vraag vanuit de architectuur naar grote formaten en maximale transparanti

 

Aanpassingswerken

Bij CLD Window Systems kunt u terecht voor alle aanpassingswerken op ramen en deuren. 

 

 

 

Ramen en schuiframen

Door een efficiënte isolatie kunt u aanzienlijk op uw kosten besparen. Met Schüco-ramen kunt u zelfs dankzij de modernste technieken maximaal 80% op uw kosten besparen.Schüco-ramen zijn niet alleen bekend vanwege hun geavanceerde functionaliteit, maar tevens vanwege hun wooncomfort en esthetiek.

 

Verluchtingen

Overvloedige isolatie en onvoldoende ventilatie creëren samen een muffe en vervuilde lucht die verschillende ongemakken met zich meebrengt zoals mijten, schimmelvorming, overbrengen van virussen, bacteriën, vochtophoping en de concentratie van schadelijke chemische gassen zoals CO2.

 

 

ONZE WEBSITES

Voor wanden, plafonds en isolatie kan je ons bezoeken op:

http://www.claudedeclercq.be/

 

Voor ramen en deuren kan je ons bezoeken op:

http://www.cldwindowsystems.be/

 

Voor labo en cleanrooms kan je ons bezoeken op:

http://www.cldcleanrooms.eu/

CONTACT 2

VRAAG

EEN OFFERTE AAN

Contactgegevens

Zusterstraat 1

8770 Ingelmunster

 

Mail: info@claudedeclercq.be

Tel. 056 70 14 00

GSM: 0473 56 62 48

Bericht ontvangen!

bottom of page