top of page
Contact

Ramen en schuiframen

Ramen combineren

architectuur, design en functie

De energiekosten stijgen gestaag, daar kunt u niets aan doen. Waar u echter wel iets aan kunt doen is ervoor zorgen dat uw energieverbruik niet tot onbetaalbare hoogten stijgt. Hebt u al eens de isolatie van uw huis gecontroleerd? En dan met name ramen die ouder zijn dan 20 jaar. Deze blijken vaak , die vaak blijken lek te zijn.

 

Door een efficiënte isolatie kunt u aanzienlijk op uw kosten besparen. Met Schüco-ramen kunt u zelfs dankzij de modernste technieken maximaal 80% op uw kosten besparen.Schüco-ramen zijn niet alleen bekend vanwege hun geavanceerde functionaliteit, maar tevens vanwege hun wooncomfort en esthetiek. Ontdek onze omvangrijke keuze aan beslagen en grepen en laat u inspireren door het veelzijdige kleuraanbod.

 

Energiezuinigheid

 

Maak bij het isoleren van uw huis geen compromissen. Schüco ramen staan garant voor de hoogste energiezuinigheid. Zo zorgt u voor aanzienlijk lagere stookkosten. Daarnaast kunt u besparen door een efficiënte ventilatie. Ook hiervoor heeft Schüco een geschikte oplossing.

 

Met Uf-waarden van 0,8 tot 1,6 W/(m2K) bereiken Schüco ramen een maximale thermische isolatie. Deze maximale waarden zijn bijvoorbeeld haalbaar bij aluminium kozijnen door een grotere isolatiezone met isolatiebrug met schuimsamenstelling, een geoptimaliseerde middenafdichting en een nieuw principe van thermische isolatie in de glasponning.

Veiligheid

 

Een veilig gevoel heeft vooral ook te maken met de zekerheid van goed beschermd te zijn - tegen wind en weer - maar ook tegen inbrekers. De onzichtbare maar zeer effectieve Schüco-systemen zorgen voor die veiligheid. Uiteindelijk mag een verbeterde inbraakbeveiliging niet leiden tot minder esthetiek. Zo bieden aluminium Schüco-ramen met niet zichtbaar ingebouwd beslag "AvanTec SimplySmart" een hoge standaardbescherming die met behulp van extra veiligheidsvergrendelingen tot weerstandsklasse 3 (RC3) verhoogd kan worden. Afsluitbare grepen in het harmonische Schüco-greepdesign en een comfortabele sluitcontrole met signaleringsfunctie voor het sluiten van ramen bij het verlaten van het huis maken het aanbod compleet.

Comfort

 

Verhoogd wooncomfort door gebouwautomatisering. Een druk op de knop voldoet om ramen te openen en te sluiten. En een snelle blik is voldoende om te zien of alle ramen gesloten zijn. De Schüco-gebouwtechnologie biedt een groot aantal oplossingsmogelijkheden voor uw eigen huis. Zo kan met het Schüco-systeem het volgende worden uitgevoerd: elektronische openen en sluiten van ramen, natuurlijk en automatisch ventileren van ruimtes en motorisch besturen van de zonwering en screens.

Design

 

Zichtbare individualiteit op het eerste gezicht. Ramen uit Schüco-systemen koppelen functionaliteit aan tijdloze esthetiek. Door intelligente techniek in harmonisch samenspel met veelzijdige vorm- en kleurmogelijkheden. Om zo elk gebouw een unieke stijl te geven, zijn eigen stijl. Ramen van Schüco staan garant voor innovatie, kwaliteit en diversiteit. De verschillende materialen - aluminium en kunststof - kunnen met vele vormen, kleuren en designelementen worden gecombineerd. Creëer kleuraccenten in uw huis! Voor onze ramen bieden we een breed scala aan vormgevingsmogelijkheden. Afhankelijk van het kozijnmateriaal kunnen verschillende coatings worden gebruikt.

Met schuiframen ontstaan er ruimtes

vol licht, die zich tot in de natuur uitstrekken

Aluminium en kunststof schuif- en vouwschuiframen met een uitstekende thermische isolatie zorgen voor nieuwe bewegingsruimte: De serre wordt één geheel met de tuin en het balkon en het terras vergroten de woonruimte. Dankzij de extreme stabiliteit van aluminium zijn constructies mogelijk met slanke profielen en bijzonder grote glasoppervlakken, die een maximum aan transparantie en lichtinval creëren. Wie zou er niet met een paar snelle ingrepen de woon- of werkruimte groter willen maken.


 

Energiezuinigheid

 

In de winter blijft de kou buiten. In de zomer blijft de hitte buiten. Schuiframen van Schüco beschikken over thermische isolatie, zelfs op Passiefhaus-niveau, waardoor er altijd een aangenaam binnenklimaat aanwezig is. Voor een goed geweten bij het verwarmen. Voor lage kosten voor koeling bij hoge buitentemperaturen. Kortom: voor een verantwoordelijk gebruik van energie.Energie besparen betekent niet alleen iets voor klimaatbescherming doen, maar ook geld besparen – vanwege de snel stijgende energiekosten waar opdrachtgevers naar kijken.

Veiligheid

 

Schuiframen van Schüco voldoen vrijwel aan alle wensen op het gebied van functionaliteit, comfort en design en doen daarbij recht aan de hoge veiligheidsnormen die worden vereist.Een tastbaar voordeel vloeit voort uit de hoge materiaalstabiliteit van aluminium profielen, wat bijdraagt tot een betere inbraakbeveiliging. Hier is, afhankelijk van de uitvoeringsvariant van de schuifraamsystemen, een indeling van de inbraakbeveiliging tot maximaal weerstandsklasse 2 (RC2) mogelijk.

 

Comfort

 

Verhoogd wooncomfort door gebouwautomatisering. Een druk op de knop voldoet om ramen te openen en te sluiten. En een snelle blik is voldoende om te zien of alle ramen gesloten zijn. De Schüco-gebouwtechnologie biedt een groot aantal oplossingsmogelijkheden voor uw eigen huis. Zo kan met het Schüco-systeem het volgende worden uitgevoerd: elektronische openen en sluiten van ramen, natuurlijk en automatisch ventileren van ruimtes en motorisch besturen van de zonwering en screens.

Design

 

Zichtbare individualiteit op het eerste gezicht. Schüco biedt u de mogelijkheid naar wens de vorm, functie, kleur en techniek van uw ramendeuren te koppelen en ze harmonisch met uw ramen te combineren. Zo krijgt elk gebouw een uniek karakter, zijn eigen karakter.

bottom of page